Socijaldemokratski forum žena SDP-a Hrvatske djeluje putem općinskih (38), gradskih (81) i županijskih organizacija (19), a u Gradu Zagrebu putem mjesnih organizacija u gradskim četvrtima. Također, osnovana je i otočka organizacija SDFŽ-a Krka. Donosimo popis organizacija i njihovih predsjednica.

Bjelovarsko-bilogorska županija: Natalija Konir

Bjelovar: Bojana Hribljan; Daruvar: Diana Takač; Garešnica: Gordana Mlinarić; Čazma: Tihomira Marić; Grubišno Polje: Katica Čovran; Velika Pisanica: Zorica Vasić; Nova Rača: Jelena Budak

Brodsko-posavska županija: Snežana Pavelić

Slavonski Brod: Đurđica Vrkljan; Nova Gradiška: Zorica Popović; Okučani: Ana Otopal; Bebrina: Mirjana Has; Bukovlje: Dubravka Brblić

Dubrovačko-neretvanska županija: Jakica Pecotić

Dubrovnik: Irena Kričković Labaš; Korčula: Fanny Lozica; Ploče: Saša Mandić; Metković: Zrinka Šušnjar; Opuzen: Antonela Čović; Vela Luka: Fani Topali; Blato: Jelica Šeparović

Istarska županija:

Rovinj: - ; Pazin: Iva Rumin; Labin: Nevenka Belušić; Buzet: Snežana Andrejev Majcan; Cerovlje: Đuliana Brajuha; Buje: Klara Šuplina

Karlovačka županija: Đurđa Ivković Macut

Karlovac: Jasminka Jurić; Duga Resa: Gordana Sladoja; Vojnić: Vlasta Ljepović

Koprivničko-križevačka županija: Marija Babić

Koprivnica: Nevenka Ivegeš; Križevci: Nada Šegrt; Đurđevac: Ljubica Cestar

Krapinsko-zagorska županija: Dunja Špoljar

Krapina: Sandra Mičin; Oroslavje: Ankica Papić; Zabok: -;  Radoboj: Dunja Špoljar; Pregrada: Snježana Kantoci; Krapinske Toplice: Petra Novak Bedekovčina: Jadranka Vidiček; Donja Stubica: Višnja Zadravec; Tuhelj - Kumrovec: Ilijana Javorić - Ilić; Veliko Trgovišće: Lucija Buhin

Ličko-senjska županija:

Gospić: Marinka Baričević; Senj: Jasna Stanić; Donji Lapac: Marija Rašeta; Brinje: Marija Sertić; Otočac: Tamara Krznarić

Međimurska županija: Nadica Jelaš

Čakovec: Natalija Vikert; Goričan: Nevenka Kovač; Strahoninec: Svjetlana Zlatarek; Nedelišće: Dragica Posavec

Osječko-baranjska županija: Željka Bertić-Kukić

Osijek: Sanja Stipanić; Đakovo: Vlatka Berc; Beli Manastir: Sonja Kučera; Valpovo:Ema Tivanovac; Našice: Zdenka Kusturić; Belišće: Vlasta Merčep

Požeško-slavonska županija: Anita Kramberger Matoković

Požega: Nada Del Vechio; Pakrac: Mihajla Pavković; Lipik: Božica Bencištadler

Primorsko-goranska županija:Sanja Tamarut, v.d.

Rijeka: Ivana Jurčić; Kastav: Zorica Pinoza Kukurin; Vrbovsko: Gordana Gerić - Paulić; Opatija: Ivona Šabarić - Rubeša; Crikvenica: Davorka Vukelić - Ljubobratović; Rab: Ratka Kaštelan; Viškovo: Višnja Samardžija Mladenić; Klana: Loredana Gavrić; Čavli: Lidija Molnar-Čargonja; Matulji: Ines Kinkela; Otočka organizacija Krk: Mirela Ahmetović

Sisačko-moslavačka županija: Nikolina Pintar

Sisak: Željka Desnica (v.d.); Novska: Emira Islamović; Kutina: Svetlana Smoljanović-Pavlović; Popovača: Đurđica Lopac; Topusko: Mirjana Šoštarić; Martinska Ves: Valentina Svetopetrić; Sunja: Dubravka Sekulić

Splitsko-dalmatinska županija: Andrea Vrgoč